lördag 26 maj

11:00 Sagostund

Agneta läser om Alfons Åberg.

12:00 Barnteater

Listigt, Alfons Åberg.  Med skådespelare ur ensemblen på Alfons Åbergs Kulturhus.

13:00 Barnteater

Kejsarens nya kläder av H.C. Andersen. Med skådespelare ur ensemblen på Alfons Åbergs Kulturhus.

14:30 Film

Kom och se filmer om Alfons Åberg.

söndag 27 maj

12:00 Barnteater

13:30 Barnteater

Var är bus-Alfons?  Tal och tecken. Med skådespelare ur ensemblen på Alfons Åbergs Kulturhus.

14:30 Sagostund

Malin Alfredsson läser några sagor.

måndag 28 maj

11:00 Barnteater

Vem spökar, Alfons Åberg? Med skådespelare ur ensemblen på Alfons Åbergs Kulturhus.

12:30 Dockteater

Varietédirektören Hanna Vagant har en hel teater i sin väska! Kom och var med när hon och hennes minsta kompisar berättar om alla äventyr och upptåg de har upplevt tillsammans.

14:30 VARIETÉ MED CALIGARI
”Kappsäcken” är en stämningsfull föreställning med jonglering, trolleri och spännande konster. En härlig flirt med gatuteater, nycirkus och Chaplins stumfilmer. Med Tord Caligari.