tisdag 19 februari

11:00 Barnteater:

God natt, Alfons Åberg.  Teater och musik för de allra yngsta. Med skådespelare ur ensemblen på Alfons Åbergs Kulturhus. Teckenspråkstolkad av tolk från Califf Code.

12:30 Barnteater

Vem räddar Alfons Åberg? Med skådespelare ur ensemblen på Alfons Åbergs Kulturhus.

14:15 Sagostund

Sagostund med Birgit. Kom och lyssna i teatern.

onsdag 20 februari

12:30 Barnteater

14:30 Sagostund

Sagostund med Annika. Kom och lyssna.

torsdag 21 februari

11:00 Barnteater

Vem spökar, Alfons Åberg? Med skådespelare ur ensemblen på Alfons Åbergs Kulturhus.

12:30 Dockteater:

Varietédirektören Hanna Vagant har en hel teater i sin väska! Kom och var med när hon och hennes minsta kompisar berättar om alla äventyr och upptåg de har upplevt tillsammans. I teatern.

14:30 Sagostund

Sagomorfar Ingemar Anderson läser sagor idag.

fredag 22 februari