Hjälp oss att hjälpa! Köp kompisbiljetter.

  

Genom att köpa kompisbiljetter ger du en grupp barn fri entré till kulturhuset med möjlighet att ta del av dagliga programinslag. Samtidigt som du ger barnen en rolig och lärorik dag, stöder du vår verksamhet och hjälper oss att stärka barns utveckling och lärande. Du köper biljetter som vi förmedlar vidare till barn som lever i utsatthet. I år fortsätter vi stödja Julklappsvagnen till förmån för Stadsmissionens arbete för stadens utsatta familjer. Vi vill vara ett ledande barnkulturhus där alla barn känner tillhörighet. Därför är julkampanjen extra viktig i år. Tillsammans kan vi sprida glädje till fler.

Hjälp oss att hjälpa – Köp kompisbiljetter – klappen som ger en lekfull upplevelse till de barn som behöver det mest.

En plats för ALLA barn

Figuren Alfons Åberg är en sinnebild för glädje, humanitet, nyfikenhet, lek och påhittighet. Det kännetecknar också verksamheten vid Alfons Åbergs Kulturhus. Huset är fyllt av aktiviteter som främjar barns utveckling. Bakom verksamheten står en icke vinstdrivande stiftelse med en styrelse som arbetar ideellt.

Till de barn som behöver det mest

Vi ser till att kompisbiljetterna når fram till de barn som behöver det mest. Vi skickar en bekräftelse till dig när vi mottagit formuläret.
Du kan självklart även bidra genom att skänka valfri summa via vårt bankgiro eller Swish.

Bankgiro: 844-3178
Swish: 123 640 64 25

 

st kompisbiljetter.


Jag har betalat med swish
Jag har betalat med bankgiro