Hjälp oss att hjälpa! Köp kompisbiljetter.

Genom att köpa kompisbiljetter ger du en grupp barn fri entré till kulturhuset med möjlighet att ta del av dagliga programinslag. Samtidigt som du ger barnen en rolig och lärorik dag, stöder du vår verksamhet och hjälper oss att stärka barns utveckling och lärande. Du köper biljetter som vi förmedlar vidare till barn med särskilda behov eller som lever i utsatthet. Du kan själv välja ett område eller en organisation som tar hand om biljetterna. Vi samverkar exempelvis med Barn till ensamma mammor, Fryshuset Göteborg, Stadsmissionen, Randiga Huset, Ågrenska, Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus samt Socialkontoren i samtliga 10 stadsdelar.

 

En plats för ALLA barn

Figuren Alfons Åberg är en sinnebild för glädje, humanitet, nyfikenhet, lek och påhittighet. Det kännetecknar också verksamheten vid Alfons Åbergs Kulturhus. Huset är fyllt av aktiviteter som främjar barns utveckling. Bakom verksamheten står en icke vinstdrivande stiftelse med en styrelse som arbetar ideellt.

 

Till de barn som behöver det mest

Vi ser till att kompisbiljetterna når fram till de barn som behöver det mest. Det kan vara barn med särskilda behov eller barn som har det svårt. Biljetterna kan också riktas till en förskolegrupp eller skolklass som annars inte skulle ha möjlighet att besöka oss. Du kan även välja själv vart du vill rikta dina kompisbiljetter. Fyll då i önskad mottagare i formuläret nedan. Vi skickar en faktura till dig när vi mottagit formuläret. Du kan självklart även bidra genom att skänka valfri summa via Stiftelsens bankgiro eller Swish.

Bankgiro: 410-7157
Swish: 123 640 64 25

 

st kompisbiljetter.