Under läslovet flyttar små spöken, fladdermöss och spindlar in lite varstans i huset. Det myser, ryker och pyser mer än vanligt och självklart möter du Alfons i våra dagliga teaterföreställningar och högläsning med spök- och MysRys tema.               
ALLA är välkomna att ta del av våra aktiviteter som ingår i entréavgiften. Vi bjuder på högläsning varje dag. Skådespelare och sagoläsare läser på sitt eget ”MysRysliga” sätt. Caligari bjuder på hisnande varieté. Professor Edvin experimenterar och det myser, ryker och pyser mer än någonsin. Självklart möter du Alfons i våra dagliga teaterföreställningar med spök och MysRys. Det blir lagom läskigt i Alfons anda.

Tisdagen den 30/10 blir extra kuslig med SagoRys och spökdisco. Då har vi kvällsöppet till kl. 19.00.

Samtidigt vill vi uppmärksamma och hylla högläsningen. Vi knyter an både till Läsrörelsens Läslov och Göteborgs satsning Staden där vi läser för våra barn. Alla barn förtjänar att få en bra start i livet. Att kunna läsa är en av nycklarna. Läsförmågan främjas av högläsning och det kan man aldrig börja för tidigt med. Under Läslov med MysRys flyttar små spöken, fladdermöss och spindlar in lite varstans i huset. Och den som törs kan också hälsa på illmonstret i garderoben.

Datum:
27 oktober – 4 november

Öppettider:
10-16 alla dagar. Den 30/10 har vi kvällsöppet till kl. 19.00