Äntligen kan vi hälsa fler gäster välkomna

Nu lättar restriktionerna!

Vad kul att du vill hälsa på hemma hos Alfons Åberg!

Från och med den 29 september kan vi åter släppa in fler gäster. Du kan boka plats via hemsidan för perioden fram till 29 november. Boka och köp dina biljetter här.

Du kan även köpa biljetter på kulturhuset i mån av plats.

Platsbokning

Alla dagbiljetter är datumstyrda och måste förbokas.  Även du som har årskort eller förköpt biljett behöver boka ditt besök – detta är helt kostnadsfritt.
Eventuellt obokade biljetter förmedlas/säljs i kulturhusets reception.

Vi har delat varje dag i två likvärdiga pass med ett mycket begränsat antal besökare.

Ditt besök varar tre timmar och du väljer själv starttid om du vill komma förmiddag kl. 9-12 eller eftermiddag kl. 13-16. Vi håller stängt för städning en timme mellan passen. Tisdag, onsdag och torsdag förmiddag är reserverade för förbokade skolor. Under höstlovet 29/10 till 7/11 har vi öppet 10-13 och 14-17.

Du får gott om tid att leka och undersöka den spännande scenografin, upptäcka finurligheter, uppleva teater, fika i Mållgans kafé och handla i Pappa Åbergs Presentbutik.

Varje pass erbjuder en teaterföreställning som ges inomhus i vår teater.

Kontakta oss gärna vid frågor: info@alfonskulturhus.com eller 031-15 42 80

Varmt välkommen!

Om du vill avboka med anledning av sjukdom eller skärpta allmänna råd, maila till info@alfonskulturhus.com och ange bokningsnummer (100000xxxx) så hjälper vi till med återbetalning.

Alfons Åbergs Kulturhus och covid-19 (210929)

Detta gör vi på Alfons Åbergs Kulturhus

• Har ett bokningssystem där du förbokar din biljett. Bokning sker för både dagbiljett och årskort.  Årskort bokar plats utan kostnad. Biljetter kan även köpas i vår kassa på kulturhuset i mån av plats.
  • Dagen delas in i två pass kl. 9-12 och kl. 13-16. Tisdag, onsdag och torsdag förmiddag är reserverade för förbokade förskolor.  (under höstlovet 29/10 till 7/11 har vi öppet kl. 10–13 och kl. 14-17)
  • I händelse av sjukdom kan du omboka din biljett, Mejla till info@alfonskulturhus.com och ange bokningsnummer (100000xxxx) så hjälper vi dig att boka om.
  • Våra kassor i entré/kafé/butik har försetts med plexiglas.
  • Vi tar endast kortbetalning och Swish (ej kontanter)
  • Information om god handhygien finns på samtliga toaletter, vid entrén och i kassan.
  • Handsprit finns tillgängligt för både besökare och personal i anslutning till entré vid kassorna och på samtliga toaletter.
  • Skärpta och utökade städrutiner och ytor rengörs regelbundet.
  • Ett utvalt sortiment erbjuds i Mållgans kafé – ingen självservering eller buffet. Endast betalning genom kort eller Swish (ej kontanter)

Som besökare har du en viktig roll för att göra kulturhuset till en trygg miljö för alla som befinner sig här. Detta gör du genom att endast besöka oss när du är helt frisk, tvätta händerna ofta och hålla avstånd. Se våra sjukregler här.

Frågor och svar om covid-19 finns på Folkhälsomyndighetens hemsida. Här finns information från Göteborgs stad med anledning av coronaviruset.

Många barn har frågor och funderingar om Coronaviruset, så här kan du prata med barn https://www.krisinformation.se/artiklar/sa-pratar-du-med-barn-om-coronaviruset
(Källa: Krisinformation)

Den här sidan kommer att uppdateras regelbundet.

Välkommen att ta kontakt om du har allmänna frågor om verksamheten.

Vänliga hälsningar,
Anna Forsgren