Main content

Ansvarsfull öppning

Äntligen kan vi hälsa våra gäster välkomna igen – vi har saknat er. Vi gör en ansvarsfull öppning med hänsyn till rådande restriktioner. För att begränsa antal gäster, undvika trängsel och för att säkerställa plats till dig som planerat ett besök inför vi ett bokningssystem. Bokningen är öppen och du kan nu börja boka besök fram till 23 december. Gå till bokningen här

Alla dagbiljetter är datumstyrda och måste förbokas.  Även du som har årskort eller förköpt biljett behöver boka ditt besök – detta är helt kostnadsfritt.
Eventuellt obokade biljetter förmedlas/säljs i kulturhusets reception.

Vi har delat varje dag i två likvärdiga pass med ett mycket begränsat antal besökare enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regler för publika sammankomster. (max 50 personer per pass)

Ditt besök varar tre timmar och du väljer själv starttid om du vill komma förmiddag kl. 09-12 eller eftermiddag kl. 13-16. Vi håller stängt för städning en timme mellan passen.

Du får gott om tid att leka och undersöka den spännande scenografin, upptäcka finurligheter, uppleva teater, fika i Mållgans kafé och handla i Pappa Åbergs Presentbutik. Kulturhuset är 700 kvm stort och med ett mycket begränsat antal besökare går det fint att hålla avstånd. Varje pass erbjuder en teaterföreställning som ges utomhus på vår veranda. (om vädret tillåter)

Kontakta oss gärna vid frågor: info@alfonskulturhus.com eller 031-15 42 80

Varmt välkommen!