Main content

Ansvarsfull öppning

Vi fortsätter vår ansvarsfulla öppning 201030

Vi fortsätter att ha öppet på ett ansvarsfullt sätt och har goda rutiner för att möjliggöra fysisk distans.  Vi har minimerat antalet besökare och uppmanar alla gäster att följa våra förhållningsregler.

Vi bevakar noga utvecklingen i dialog med Göteborgs Stad, VGR och myndigheter. Vi är beredda att anpassa verksamheten ytterligare vid behov.

För att begränsa antal gäster, undvika trängsel och för att säkerställa plats till dig som planerat ett besök har vi ett bokningssystem. Du kan boka besök fram till 23 december.

Alla dagbiljetter är datumstyrda och måste förbokas.  Även du som har årskort eller förköpt biljett behöver boka ditt besök – detta är helt kostnadsfritt.
Eventuellt obokade biljetter förmedlas/säljs i kulturhusets reception.

Vi har delat varje dag i två likvärdiga pass med ett mycket begränsat antal besökare. (max 50 personer per pass)

Ditt besök varar tre timmar och du väljer själv starttid om du vill komma förmiddag kl. 09-12 eller eftermiddag kl. 13-16. Vi håller stängt för städning en timme mellan passen.

Du får gott om tid att leka och undersöka den spännande scenografin, upptäcka finurligheter, uppleva teater, fika i Mållgans kafé och handla i Pappa Åbergs Presentbutik. Ett mycket begränsat antal besökare gör det möjligt att hålla avstånd. Varje pass erbjuder en teaterföreställning. 

Kontakta oss gärna vid frågor: info@alfonskulturhus.com eller 031-15 42 80

Varmt välkommen!