Main content

Digital mötesplats – Välkommen till vår digitala mötesplats

Hej! Vad kul att du har hittat hit!

Just nu är det många barn och äldre som inte kan mötas fysiskt. Därför erbjuder vi en digital mötesplats där barn och deras vuxna kan dela upplevelser och prata om dem tillsammans. Innehållet bygger på barnens önskemål helt enligt barnkonventionen.

Vi lyssnar på barnen och samlar deras önskningar här. Det kan vara allt från en saga eller en föreställning till ett spännande trolleritrick. Varför inte en kullerbytta? Har du något förslag?

Välkommen att mejla till info@alfonskulturhus.com så kanske just ditt förslag blir verklighet. Vi hörs!

Tips! Håll avstånd. Behåll kontakten

Visst är vi många som vill umgås men inte kan träffas fysiskt. Då går det till exempel att mötas med hjälp av videosamtal. Vi visar dig hur det går till. Här finns vägledning, goda råd och steg-för-steg-guider som förklarar hur du använder några digitala tjänster som gör det möjligt att träffas på distans exempelvis genom videosamtal.

https://www.pts.se/sv/digitalhjalpen/tips-pa-digitala-tjanster/#umg%C3%A5s-digitalt


PS Stöd gärna vår verksamhet genom ett bidrag till Swish 1236406425 eller passa på att köpa presentkort och biljetter här https://biljetter.alfonskulturhus.com/ticketshop Tack för din hjälp.

Kolla gärna vad som finns i våra lådor!

Några saker för dig som är vuxen

Till dig som är förälder: läs högt!
Kulturhusets VD Anna Forsgren berättar om stängningen i samband med corona-utbrottet
2020-10-24 Hör barnrättsexperten Åsa Ekman berätta om barnkonventionen inför FN dagen och varför vuxna ska lyssna på barn.