Main content

Köp en kompisbiljet – bli en hemlig kompis

Tyvärr har inte alla barn möjlighet att besöka oss. Därför är vi alltid på jakt efter hemliga kompisar. Alltså samhällsbyggare som kan hjälpa oss att hjälpa de barn som behöver det mest.

Genom att köpa kompisbiljetter ger du en grupp barn och deras vuxna fri entré till kulturhuset med möjlighet att ta del av dagliga programinslag. Samtidigt som du ger barnen en rolig och lärorik dag, stöder du vår verksamhet och hjälper oss att stärka barns utveckling och lärande. Du köper biljetter som vi förmedlar vidare till noga utvalda organisationer såsom Stadsmissionen,  Stiftelsen Friends och Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus för deras arbete mot barnfamiljer som har det extra tufft i vardagen.

En plats för alla barn

Hjälp oss att hjälpa – KÖP KOMPISBILJETTER – gåvan som ger en lekfull upplevelse till de barn som behöver det mest.

Vi ser till att kompisbiljetterna når fram till de barn som behöver det mest.

Är du ett företag och vill ha faktura?

Maila din beställning med fakturaadress till info@alfonskulturhus.com och därefter får du ett gåvobevis.

Gåvobevis?

Har du redan köpt kompisbiljetter i vår webshop och önskar ett gåvobevis, beställ via info@alfonskulturhus.com och ange kvittonummer så hjälper vi dig.

Stort tack!

Vi vill vara ett ledande barnkulturhus där alla barn känner tillhörighet. Därför är gåvan extra viktig. Tillsammans kan vi sprida glädje till fler.