Main content

Busiga Biljetter

Biljetter och bokning

Alfons Åbergs Kulturhus stänger tillfälligt från torsdag 19 november för att undvika smittspridning och satsar på digital mötesplats.

För dig som bokat platsbiljetter från den 19 november och framåt, maila till info@alfonskulturhus.com och ange bokningsnummer (100000xxx) så hjälper vi till med återbetalning.

Vi bevakar noga utvecklingen i dialog med Göteborgs Stad, VGR och myndigheter och anpassar verksamheten till rådande restriktioner. Vi hoppas läget förbättras så vi snart kan öppna igen. Aktuell information om covid-19 hittar du på krisinformation.se

Vi vill tipsa om att det fortfarande är helt möjligt att köpa årskort och presentkort i vår butik och ge bort i julklapp.

Vill du hellre köpa en kompisbiljett som vi skänker vidare till antingen Stadsmissionen, Stiftelsen Friends och insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus går det också bra.

Köp dina gåvor här

Tack för din förståelse. Tillsammans kan vi minska smittspridningen.

Priser

Barn från 1 år, dagbiljett95:-
Vuxen, dagbiljett125:-
Årskort barn285:-
Årskort vuxen375:-
Årskort senior285:-
Hemliga kompisar0:-
Klippkort vuxen (5 besök). Köps på plats!475:-
Hjälp oss att hjälpa – Kompisbiljett100:-

Årskort

Köp årskort och hälsa på hos Alfons så ofta du vill. Med ett årskort kan du ta del av alla våra programpunkter under året, till exempel teater, högläsning och spännande temaveckor. Årskortet är personligt och börjar gälla den dagen du börjar använda det och 12 månader framåt. Om du vet med dig att du kommer gå ofta är detta kortet för dig.  OBS! Under rådande omständigheter förbokas plats för perioden fram till 23 december.

Köp ditt årskort här
Förboka ditt besök här

OBS! Under rådande omständigheter förbokas plats även för dig som redan har årskort

Årskort barn gäller från 1 år, årskort vuxen från 18 år och årskort senior från 65 år. Välkommen!

7 fördelar med årskort

  • Lönar sig vid tredje besöket
  • Obegränsat antal besök under ett år
  • Alla programaktiviteter ingår
  • Teaterföreställningar erbjuds varje dag
  • 10% rabatt i Mållgans kafé*
  • 10% rabatt i Pappa Åbergs Presentbutik*
  • Specialaktiviteter med särskild inbjudan

*Gäller ej vid köp av årskort, biljetter och presentkort eller i kombination med andra rabatter eller erbjudanden.

Dagbiljett

Lek i Alfons vardagsrum, provåk helikoptern och upptäck alla möjliga finurligheter. Du kan också ta del av våra programpunkter under dagen. Till exempel är det alltid teaterföreställning varje dag. Dagbiljett barn gäller från 1 år och dagbiljett vuxen från 18 år.
OBS! Under rådande omständigheter förbokas plats för perioden fram till 23 december.

Köp och förboka ditt besök här

Presentkort

Alfons

Köp presentkort och hälsa på hos Alfons. Presentkort gäller för entrébiljett, i Pappa Åbergs Presentbutik och för att köpa god fika i Mållgans Kafé. Kan laddas med jämna 100 kr.

Köp ditt presentkort här

Kompisbiljett – Hjälp oss att hjälpa

Alla barn har inte möjlighet att besöka oss. Köp en kompisbiljett så blir du en hemlig kompis – och ger fler chansen att leka i vårt hus.

Genom noga utvalda organisationer som Stadsmissionen, Stiftelsen Friends och Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus delas sedan kompisbiljetterna ut till barnfamiljer som har det extra tufft i vardagen.

Tack för att du hjälper oss att hjälpa. Din gåva gör skillnad.

Köp en kompisbiljett här

Är du ett företag och vill ha faktura? Maila in din beställning samt adress till info@alfonskulturhus.com 
Önskas diplom/gåvobevis? Maila ditt kvittonummer till
info@alfonskulturhus.com

STÖD ALFONS ÅBERGS KULTURHUS – KÖP ALFONS ÅBERG BUSFRÖN.

När du köper en fröpåse stöder du vår viktiga verksamhet som bidrar till barns utveckling och rättigheter genom lek och lärande. En gång var Alfons Åbergs Kulturhus en fröhandel. Nu kan du plantera dina egna busfrön. Det är bara att hälla ut fröna på hushållspapper och vattna. Efter några dagar har de förvandlats till god smörgåskrasse. Busenkelt.

Köp en fröpåse här

STÖD ALFONS ÅBERGS KULTURHUS – GE EN GÅVA.


Kulturhuset har drabbats hårt ekonomiskt av effekterna av covid-19 och din gåva hjälper oss att fortsätta vårt arbete. Stort tack! Vill du veta mer om vårt arbete?

Läs gärna vår verksamhetsberättelse.
Ge en gåva här