Main content

Busiga Biljetter

Biljetter och bokning hösten 2021

Så kul att ni planerar att hälsa på hemma hos Alfons Åberg.
Från och med den 29 september kan vi åter släppa in fler gäster. Du kan boka plats via hemsidan för perioden fram till 16 januari. Därefter kommer fler platser och datum att släppas.

Du kan även köpa biljetter på kulturhuset i mån av plats.

Varmt välkommen!

Om du vill boka om med anledning av sjukdom, maila till info@alfonskulturhus.com och ange bokningsnummer samt önskat nytt datum så hjälper vi dig att boka om.

Tack för din förståelse. Tillsammans kan vi minska smittspridningen.

Priser

Barn från 1 år, dagbiljett95:-
Vuxen, dagbiljett125:-
Årskort barn285:-
Årskort vuxen375:-
Årskort senior285:-
Hemliga kompisar0:-
Klippkort vuxen (5 besök). Köps på plats!475:-
Hjälp oss att hjälpa – Kompisbiljett100:-

Årskort

Köp årskort och hälsa på hos Alfons så ofta du vill. Med ett årskort kan du ta del av alla våra programpunkter under året, till exempel teater, högläsning och spännande temaveckor. Årskortet är personligt och börjar gälla den dagen du börjar använda det och 12 månader framåt. Om du vet med dig att du kommer gå ofta är detta kortet för dig. Läs mer om fördelar med årskort nedan.

7 fördelar med årskort

  • Lönar sig vid tredje besöket
  • Obegränsat antal besök under ett år
  • Alla programaktiviteter ingår
  • Teaterföreställningar erbjuds varje dag
  • 10% rabatt i Mållgans kafé*
  • 10% rabatt i Pappa Åbergs Presentbutik*
  • Specialaktiviteter med särskild inbjudan

*Gäller ej vid köp av årskort, biljetter och presentkort eller i kombination med andra rabatter eller erbjudanden.

Dagbiljett

Lek i Alfons vardagsrum, provåk helikoptern och upptäck alla möjliga finurligheter. Du kan också ta del av våra programpunkter under dagen. Till exempel är det alltid teaterföreställning varje dag (om restriktionerna tillåter det). Dagbiljett barn gäller från 1 år och dagbiljett vuxen från 18 år.

Presentkort

Alfons

Köp presentkort och hälsa på hos Alfons. Presentkort gäller för entrébiljett, i Pappa Åbergs Presentbutik och för att köpa god fika i Mållgans Kafé. Kan laddas med jämna 100 kr.

STÖD ALFONS ÅBERGS KULTURHUS

Köp Alfons Åbergs Busfrön

När du köper en fröpåse stöder du vår viktiga verksamhet som bidrar till barns utveckling och rättigheter genom lek och lärande. En gång var Alfons Åbergs Kulturhus en fröhandel. Nu kan du plantera dina egna busfrön. Det är bara att hälla ut fröna på hushållspapper och vattna. Efter några dagar har de förvandlats till god smörgåskrasse. Busenkelt.

Tre bruna påsar med texten Pappa Åbergs Busfrön som innehåller krasse

Ge en gåva

Kulturhuset har drabbats hårt ekonomiskt av effekterna av covid-19 och din gåva hjälper oss att fortsätta vårt arbete. Stort tack! Vill du veta mer om vårt arbete?

Läs gärna vår verksamhetsberättelse.
Ge en gåva här

En kille i rosa kläder sträcker sina händer upp i luften och en annan person i gröna kläder lutar sig fram med sträckta armar.

Bli en hemlig kompis

Alla barn har inte möjlighet att besöka oss. Köp en kompisbiljett så blir du en hemlig kompis – och ger fler chansen att leka i vårt hus. Genom noga utvalda organisationer som StadsmissionenStiftelsen Friends och Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus delas sedan kompisbiljetterna ut till barnfamiljer som har det extra tufft i vardagen. Tack för att du hjälper oss att hjälpa. Din gåva gör skillnad.

Är du ett företag och vill ha faktura? Maila in din beställning samt adress till info@alfonskulturhus.com 
Önskas diplom/gåvobevis? Maila ditt kvittonummer till 
info@alfonskulturhus.com