Höstlovet lyfter högläsning och MysRys på Alfons Åbergs Kulturhus

Under höstlovet flyttar små spöken, fladdermöss och spindlar in lite varstans i huset och självklart möter du Alfons i dagliga föreställningar med spök- och MysRys tema.

Fira höstlovet med dina små

Här finns allt du kan tänka dig för att få en riktigt härlig dag på höstlovet tillsammans med dina små. Högläsning, teater, disco och kreativ verkstad står på programmet.

På Alfons Åbergs Kulturhus är ALLA välkomna att ta del av aktiviteter som ingår i entréavgiften och du köper och bokar dina biljetter och platser via hemsidan.

Alla barn förtjänar att få en bra start i livet. Att kunna läsa är en av nycklarna. Läsförmågan främjas av högläsning och det kan man aldrig börja för tidigt med. Alfons Åbergs Kulturhus erbjuder ofta högläsning och knyter an till Läsrörelsens Läslov och Göteborgs satsning Staden där vi läser för våra barn.

Alfons pappa och Alfons Åberg är utklädda till spöken

Förboka och köp dina biljetter på hemsidan för att vara säker på att få plats, även du som redan har ett årskort eller förköpt biljett. Du kan också köpa biljetter på Kulturhuset i mån av plats.

Utställningen G som i Gunilla

Du har väl inte missat att vi har en ny permanent utställning om Gunilla Bergström – “G som i Gunilla”. Utställningen är uppbyggd av originalföremål från Gunilla Bergströms ateljé, arbetsmaterial, skisser och föremål som ger en inblick i hennes konstnärskap. Visste du att det är exakt tio år sedan Alfons Åbergs Kulturhus slog upp dörrarna för första gången.

Foto: Beatrice Törnros