MysRys med teater och högläsning fyller Alfons Åbergs Kulturhus

Vill du titta in hos Alfons eller bjuda hem honom? Nu kan Alfons Åbergs Kulturhus välkomna fler gäster – fysiskt och digitalt.

Hösten flyttar in tidigt på Alfons Åbergs Kulturhus. Redan vecka 40 och 42 börjar MysRyset i mindre skala och du hittar Vem räddar, Alfons Åberg, Mera monster, Alfons och Vem spökar, Alfons Åberg på repertoaren. Gillar man skapande verkstad kan man göra sina egna spöken, fladdermöss eller rysliga collage.

Under veckan 44 flyttar små spöken, fladdermöss och spindlar in lite varstans i huset. Det myser, ryker och pyser mer än vanlig och självklart möter du Alfons i dagliga teaterföreställningar och högläsning med spök- och MysRys tema.

På Alfons Åbergs Kulturhus är ALLA välkomna att ta del av aktiviteter som ingår i entréavgiften och du köper och bokar dina biljetter och platser via hemsidan. Högläsning, teater, kreativ verkstad och filmvisning står på schemat. Alfons Åbergs Kulturhus i Göteborg är fyllt av aktiviteter som har med kultur, barn och deras utveckling och rättigheter att göra.

Alfons pappa och Alfons Åberg är utklädda till spöken

Förboka och köp dina biljetter på hemsidan för att vara säker på att få plats, även du som redan har ett årskort eller förköpt biljett. Du kan också köpa biljetter på Kulturhuset i mån av plats.

En helkväll med Alfons hemma

Har du svårt att få tiden att räcka till? Inom kort kommer vårt digitala MysRyspaket med teater, pyssel, bakning och högläsning ut till försäljning. Perfekt för dig som inte har möjlighet att besöka oss.

Köp senast 6 november!

Alla barn förtjänar att få en bra start i livet. Att kunna läsa är en av nycklarna. Läsförmågan främjas av högläsning och det kan man aldrig börja för tidigt med. Alfons Åbergs Kulturhus erbjuder ofta högläsning och knyter an till Läsrörelsens Läslov och Göteborgs satsning Staden där vi läser för våra barn.