Höstlovet lyfter högläsning och MysRys

Under höstlovet flyttar små spöken, fladdermöss och spindlar in lite varstans i huset. Det myser, ryker och pyser mer än vanligt och självklart möter du Alfons i dagliga teaterföreställningar och högläsning med spök- och MysRys tema.

På Alfons Åbergs Kulturhus är ALLA välkomna att ta del av aktiviteter som ingår i entréavgiften. Högläsning, teater, kreativ verkstad och filmvisning står på schemat. Alfons Åbergs Kulturhus i Göteborg är fyllt av aktiviteter som har med kultur, barn och deras utveckling och rättigheter att göra.

Alfons pappa och Alfons Åberg är utklädda till spöken

Alla barn förtjänar att få en bra start i livet. Att kunna läsa är en av nycklarna. Läsförmågan främjas av högläsning och det kan man aldrig börja för tidigt med. Alfons Åbergs Kulturhus erbjuder ofta högläsning och knyter an till Läsrörelsens Läslov och Göteborgs satsning Staden där vi läser för våra barn.