Main content

Påskskoj på Alfons Åbergs Kulturhus

Vill du titta in hos Alfons Åberg eller bjuda hem honom? Nu kan Alfons Åbergs Kulturhus välkomna fler gäster – fysiskt och digitalt. Påsklovet fylls med teater och aktiviteter i vänskapens tecken såsom DOCKTEATER, COLLAGE, SÅNG & HÖGLÄSNING och mycket mer. Vi inleder och avslutar påsken med ett skojigt PÅSKLOVSDISCO.

Följande barnföreställningar spelas under perioden 31 mars – 16 april.

  • Dockteater med Hanna Vagant
  • Aja Baja, Alfons Åberg
  • Vem räddar Alfons Åberg?
  • Listigt, Alfons Åberg!
  • Raska på, Alfons Åberg!

Här kan du läsa mer om vårt program!


En helkväll med Alfons Åbergs Kulturhus hemma

Har du svårt att få tiden att räcka till? Nu kan du köpa vårt digitala PåskMyspaket med teater, pyssel, sångstund och högläsning. Perfekt för dig som inte har möjlighet att besöka oss.

Högläsning är alltid bra

Alla barn förtjänar att få en bra start i livet. Att kunna läsa är en av nycklarna. Läsförmågan främjas av högläsning och det kan man aldrig börja för tidigt med. Alfons Åbergs Kulturhus erbjuder ofta högläsning och knyter an till Läsrörelsens Läslov och Göteborgs satsning Staden där vi läser för våra barn.

En person håller en docka och läser en saga. En mask föreställande monster syns vid sidan om.
Alfons går och håller Mållgan i handen. Mållgan svävar i luften snett till höger ovanför Alfons.

På Alfons Åbergs Kulturhus är alla välkomna att ta del av aktiviteter som ingår i entréavgiften. Högläsning, teater och påskpyssel står på schemat. Alfons Åbergs Kulturhus i Göteborg är fyllt av aktiviteter som har med kultur, barn och deras utveckling och rättighet

Förboka och köp dina biljetter på hemsidan för att vara säker på att få plats, även du som redan har ett årskort eller förköpt biljett. Du kan också köpa biljetter på Kulturhuset i mån av plats.