Main content

Praktisk info

Öppet för alla, alla dagar

Kulturhuset är öppet 9 – 16 alla dagar, även de röda förutom midsommarafton 21 juni samt 24-26 december. Alla stora och små är välkomna. Och självklart finns det hiss till den som behöver. 
PS. Sedan den 1 mars, 2018 är vi kontantfria. Bättre för miljön och säkerheten. DS. 

Biljetter & priser

En rolig heldag eller roligt ett helt år? Här kan du köpa årskort, dagbiljetter och presentkort till Alfons Åbergs Kulturhus.

Årskort

Köp årskort och hälsa på hos Alfons så ofta du vill. Med ett årskort kan du ta del av alla våra programpunkter under året, till exempel teater, högläsning och spännande temaveckor. Årskortet börjar gälla den dagen du börjar använda det och 12 månader framåt. Om du vet med dig att du kommer gå ofta är detta kortet för dig.

Årskort barn gäller från 1 år, årskort vuxen från 18 år och årskort senior från 65 år. Välkommen!

7 fördelar med årskort

  • Lönar sig vid tredje besöket
  • Obegränsat antal besök under ett år
  • Alla 1400 programaktiviteter ingår
  • Över 700 teaterföreställningar
  • 10% rabatt i Mållgans kafé*
  • 10% rabatt i Pappa Åbergs Presentbutik*
  • Specialaktiviteter med särskild inbjudan

*Gäller ej vid köp av årskort, biljetter och presentkort eller i kombination med andra rabatter eller erbjudanden. 

Årskort Barn

285.00 KRLÄS MER OCH KÖP

Årskort Vuxen

375.00 KRLÄS MER OCH KÖP

Årskort Senior

285.00 KR LÄS MER OCH KÖP

Dagsbiljett

Lek i Alfons vardagsrum, provåk helikoptern och upptäck alla möjliga finurligheter. Du kan också ta del av våra programpunkter under dagen. Till exempel är det alltid två teaterföreställningar varje dag. Dagbiljett barn gäller från 1 år och dagbiljett vuxen från 18 år.

Dagsbiljett barn

95.00 KR KÖP

Dagsbiljett vuxen

125.00 KR KÖP

Presentkort

Köp presentkort och hälsa på hos Alfons. Presentkort gäller för entrébiljett, i Pappa Åbergs Presentbutik och för att köpa god fika i Mållgans Kafé. Kan laddas med jämna 100 kr.

Presentkort

100.00 kr200.00 kr300.00 kr400.00 kr500.00 krKÖP

Kompsbiljett – Hjälp oss att hjälpa

Alla barn har inte möjlighet att besöka oss. Köp en kompisbiljett så blir du en hemlig kompis – och ger fler chansen att leka i vårt hus. Genom noga utvalda organisationer som Stadsmissionen, Stiftelsen Friends och Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus delas sedan kompisbiljetterna ut till barnfamiljer som har det extra tufft i vardagen.

Tack för att du hjälper oss att hjälpa. Din gåva gör skillnad.

Är du ett företag och vill ha faktura? Maila in din beställning samt adress till info@alfonskulturhus.com Önskas diplom/gåvobevis? Maila ditt kvittonummer till info@alfonskulturhus.com

Kompisbiljett – Hjälp oss att hjälpa

100.00 KR

Hitta hit

Du hittar Alfons Åbergs Kulturhus på Slussgatan 1, i den gamla Fröhandeln vid Trädgårdsföreningens entré som vetter mot Drottningtorget i Göteborg.

Vanliga frågor

Länk